Sökområde Forshaga Värmland Sverige

Rörmokare Forshaga

Rörmokare i Karlstad - Välkommen till Carlssons Rör AB. Din lokala rörmokare i Forshaga! Med snart 50 års erfarenhet i ryggsäcken har vi en stor och bred kunskap inom service, nyinstallationer och reparationer för VA och VVS från både små fritidshus till stora företags-/industrilokaler.

Rörmokare Forshaga | Carlssons Rör

Carlssons Rör AB

Med snart 50 års erfarenhet i ryggsäcken har vi en stor och bred kunskap inom service, nyinstallationer och reparationer för VA och VVS från både små fritidshus till stora företags-/industrilokaler.

Våra medarbetare är motiverade och försöker alltid hålla utlovade tider och ge bra service. Vi erbjuder installation inom VVS till både små och stora kunder och strävar alltid efter att lämna välgjorda jobb enligt gällande branschregler.

PRODUKTER VI ANVÄNDER

Thermia

– Värmepumpar som ger dig varmvatten i exakt den omfattning du behöver – dag ut och dag in.

Med bergvärme från Thermia kan du sänka din värmekostnad rejält – upp till 85 procent. Din månadskostnad blir lägre från första dagen och investeringen är helt betald på bara några år.

Biovac

– Minireningsverk som är byggt för nordiskt klimat.

Ett minireningsverk från Biovac® är en investering inför framtiden som dessutom höjer värdet på din fastighet. Låg slamproduktion innebär färre slamtömningar och lägre kostnader. Genom att utrusta din anläggning med slamtork kan du kompostera slammet på plats och därmed slippa slamtömning helt och hållet.

Sörgårdsgatan 6,
686 35 Sunne
Tel kontor: 0565-311 19
Andreas: 072 203 11 19
Mail: info@carlssonsror.se

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information